miércoles, 11 de mayo de 2011

1a Intervenció

Primera intervenció al medi urbà, eixim dels llibre i de la pantalla, per transgredir al medi extern. Com poder donar forma a aquest garbuix d’ idees ?

Ens detenem en la por, cultura de la por, que traslladat a la vida quotidiana, podem aplicar-la, en les relacions personals. Aleshores, una forma de poder-la vulnerar és procedir a fer-la pública, comuna, accessible, una forma de familiaritzar-se en preguntes que no solen eixir a la llum, preguntes com “vols que dormim juntetes?”, preguntes tan simples i banals com aquesta.

Forma de trencar amb l’estabilitat i la seguretat d’ un context.

Aleshores, elaborem uns cartells, fets a mà un a un ( quasi sembla com la resposta “d’espetxa” d’ una psicòpata “apantojà”)*, perquè son preguntes que ixen des de la intimitat a l’ exterior. I ens disposem a penjar-les pel barri.

Altre tret que cal destacar, es la importància de ser en femení. Per la qual cosa evoca al lesbianisme. Tècnica poc emprada ( mai n’he vist ninguna) per a fer eslògans d’ aquest camp). va en diminutiu per donar-li un caràcter tendre en aquest cas. D’ aquesta forma fem visible les relacions entre dones.
Actualment estem confeccionant més eslògans, per fer-ne ús pròximament.

Algunes imatges.


*En aquest sarcasme posem a la vista el prejudici, en el qual ja anem predestinades a que el NO, no es pot encaixar de forma natural i tranquil·la.
Que a cas un SÍ, no podria donar lloc a una reacció semblant

No hay comentarios:

Publicar un comentario